Bezoeker

Klik op onderstaande button om de meest voorkomende vragen van de bezoeker te bekijken Support

Organisator

Klik op onderstaande button om de meest voorkomende vragen van de organisator te bekijken Support

In de wolken Festival biedt een online editie door koppeling met Yourticketprovider

Door Esmee Spaan | 13 oktober 2020 10:06

Het In de wolken Festival van Ouders van Nu is hét najaar event van nu waar mama’s en papa’s (to be) terecht kunnen voor alle baby must haves en deskundig advies. Kortom; alles wat je nodig hebt voor je zwangerschap en (aanstaande) baby. Dit jaar biedt Ouders van Nu haar festival compleet online aan wegens de coronamaatregelingen.

"Nadat Yourticketprovider met succes de ticketshop voor  de eerste online editie van vt wonen&design beurs had ontwikkeld, konden we deze voor ons tweede digitale event, het In de wolken Festival, eenvoudig hergebruiken. Samen met Yourticketprovider hebben we de In de wolken Festival shop zo gecostumized dat deze aan gemakken voldoet en het ook geheel volgens de look and feel van het festival is, zodat het totale plaatje klopt." -Annemarie van der Meulen, DPGMedia

Een oplossing op maat voor alle ticketshops van DPG Media
De aangescherpte corona maatregelingen leiden tot verandering van bestaande beurzen en events. Dit vraagt om creativiteit maar ook om mogelijkheden. Yourticketprovider begrijpt dit en speelt in op de veranderende markt door continue te blijven ontwikkelen om haar organisatoren bij te kunnen staan.

Schermafbeelding 2020-10-07 om 11.46.37


Eerder ging de vtwonen&design beurs, ook onderdeel van DPG Media, het In de wolken Festival voor met een totale online beurs via het ticketsysteem van Yourticketprovider. Door middel van het eenmalig ontwikkelen van een koppeling op maat met het systeem van Yourticketprovider, beschikt DPG Media over een flexibele oplossing waarmee het al haar events in eigen look & feel kan aanbieden. Zowel de ticketshop als ook de verschillende mails zijn eenvoudig aan te passen voor een complete customer journey waarbij de bezoeker van het begin af aan mee genomen wordt in de beleving van het event. Op deze manier kan de custom ticketshop die gemaakt is voor de vtwonen&design beurs ook gebruikt worden voor de ticketshop van het In de wolken festival. Dezelfde customer flow, maar dan aangepast op de beleving van het In de wolken Festival.

in de wolken mail

 

Een online babywalhalla, gewoon thuis op de bank
Het festival biedt zeven dagen lang een bomvol (gratis) online programma aan zwangeren en jonge ouders, maar ook de (aanstaande) oma’s kunnen hier terecht. Van vrijdag 9 tot en met zondag 11 oktober kunnen de bezoekers terecht voor verschillende digitale activiteiten en kunnen zij meedoen, meekijken en genieten van een mooi samengesteld online activiteitenprogramma. Meerdere bekende deskundigen van Ouders van Nu, Kek Mama en Viva Mama bieden leerzame workshops en lezingen om de bezoekers te informeren en adviseren. Daarnaast kunnen de ouders genieten van speciale dag deals en aanbiedingen van hun favoriete (baby)merken. Kortom, niet met de dikke buik de deur uit maar heerlijk op de bank shoppen voor de kleine spruit en genieten van inspirerende webinars.

Door de nauwe samenwerking en ruimte voor innovatie hebben wij een passende oplossing op maat kunnen bieden aan DPG Media. Een voorbeeld van een continue ontwikkeling die wij bij Yourticketprovider ambiëren. Ben je geïnspireerd geraakt om zelf aan de slag te gaan? Wij ook! Laat het ons gerust weten als je wil sparren over jouw idee, we helpen je graag op weg!

Neem contact met ons op!

 

 

Onderwerpen: event, organisatie, ticketverkoop, ticketing, ticket systeem, bezoekers, beurs, mailingtool, onlineevent, online beurs, vtwonen, online editie, babybeurs, oudersvannu, indewolken, maatwerk