Bezoeker

Klik op onderstaande button om de meest voorkomende vragen van de bezoeker te bekijken Support

Organisator

Klik op onderstaande button om de meest voorkomende vragen van de organisator te bekijken Support

Online vtwonen&design beurs via het systeem van Yourticketprovider.

Door Esmee Spaan | 2 oktober 2020 9:50

Online ticketshop vtwonen&design beurs 2020

De vtwonen&design beurs, het grootste woonevenement in Nederland waar jaarlijks zo’n 90.000 mensen op af komen voor de nieuwste inspiratietips en persoonlijke adviezen op het gebied van wonen, leek niet door te kunnen gaan dit jaar vanwege de coronamaatregelen. Door het snel ontwikkelen van digitale oplossingen, is het evenement van vtwonen deze editie compleet digitaal in samenwerking met Yourticketprovider.

Meer dan 1100 livestreams en nog meer verschillende online activiteiten
Dit jaar heeft de evenementenbranche flink wat te verduren gekregen. Hierdoor is de  noodzaak ontstaan om nieuwe manieren te bedenken om toch al het mooie, inspirerende woonnieuws en de laatste trends bij de bezoekers te brengen. Vtwonen, onderdeel van DPG Media, brengt het doorgewinterde woonevenement bij de mensen thuis met een 10 daags online evenement. Zo zijn er 40 adviseurs (stylisten en architecten) waar in het totaal maar liefst 1100 online adviesgesprekken geboekt kunnen worden. Daarnaast is het mogelijk om aan meer dan 28 inspirerende online activiteiten, beursaanbiedingen en aan een bingo deel te nemen! Een complete beurs, maar dan online!

"We zijn super blij met het eindresultaat van de ticketshop voor de allereerste digitale editie van de vt wonen&design beurs. Samen met Yourticketprovider hebben we ervoor gezorgd dat de shop aan al onze wensen voldoet en past bij wat wij als event willen uitstralen. De ticketshop biedt de bezoeker een complete beleving, met mooie afbeeldingen die het programma extra kracht bijzetten." -Nicole van de Guchte, DPG Media

Ticketshop vtwonen online event

vtwonen&design beurs  ticketshop
Om bezoekers niet te overspoelen met dit grote aanbod is het van belang om de bezoekers op praktische en overzichtelijke wijze door het aanbod, dat de beurs te bieden heeft, te begeleiden. Om te voorzien in de unieke wensen van dit online evenement zijn DPG Media en Yourticketprovider aan de slag gegaan om een custom ticketshop te maken die aansluit op de look en feel van de beurs én tevens gemakkelijk te doorlopen is. Hierdoor kunnen de bezoekers op de eigen website van vtwonen activiteiten filteren of kiezen en vervolgens toe voegen aan het winkelmandje. Wanneer de bezoekers vervolgens de boeking betalen en afronden, ontvangen zij een uniek beveiligde link naar de streamingpagina. Deze pagina is, net als de ticketshop, geheel aangepast op de beleving van de online editie van de vtwonen&design beurs.

Een totale customer journey via het systeem van Yourticketprovider
De hele customer journey vanaf het moment dat de bezoeker een ticket zoekt tot en met deelname aan een van de vele online activiteiten loopt via het systeem van Yourticketprovider. Uniek, gezien het feit dat het aankoopproces, de tussentijdse communicatie en het (online) bezoeken van het evenement allemaal binnen één systeem plaatsvinden. Zo wordt alle bezoekersinformatie verzameld en inzichtelijk gemaakt in realtime statistieken én uitgebreide rapportages die de organisatie eenvoudig kan downloaden. Simpel, zonder gebruik te maken van externe programma’s of exports!

vtwonen&design beurs online stream

In de afgelopen periode heeft Yourticketprovider extra mogelijkheden ingebouwd om organisatoren zo goed mogelijk te ondersteunen. Zo heeft de vtwonen&design onze nieuwe mailingtool gebruikt om per product en per stylist een unieke flow te creëren waarin de bezoeker op verschillende momenten richting het event gepersonaliseerde informatie krijgt. Deze mails worden op het juiste moment automatisch verstuurd naar de bezoekers en zorgen zo voor een optimale en unieke customer journey met een beleving die al start vóórdat de stream online gaat.

 

Door de nauwe samenwerking en ruimte voor innovatie hebben wij de eerste online beurs kunnen aanbieden aan DPG Media. Een voorbeeld van een continue ontwikkeling die wij bij Yourticketprovider ambiëren. Ben je geïnspireerd geraakt om zelf aan de slag te gaan? Wij ook! Laat het ons gerust weten als je wil sparren over jouw idee, we helpen je graag op weg!

Neem contact met ons op!

 

 

Onderwerpen: event, organisatie, ticketverkoop, ticketing, ticket systeem, bezoekers, beurs, vtwonen&design, mailingtool, onlineevent, online beurs, vtwonen, online editie