Bezoeker

Klik op onderstaande button om de meest voorkomende vragen van de bezoeker te bekijken Support

Organisator

Klik op onderstaande button om de meest voorkomende vragen van de organisator te bekijken Support

Streaming & donatie; Blijf verbonden met jouw bezoekers.

Door Esmee Spaan | 26 juni 2020 8:52

Door de 1,5 meter economie is het steeds lastiger om meerdere mensen samen te brengen. Streaming is de oplossing om verbonden te blijven met bezoekers en hen (een deel van) jouw event te laten ervaren. Met de streaming tool kunnen organisatoren een nieuwe omzetstroom genereren en nieuwe kansen benutten in de veranderende samenleving die wij tegemoet gaan.


Van off- naar online event

Organisatoren kunnen hun bezoekers behouden door hun event online aan te bieden. De nieuwe streaming tool is inzetbaar voor verschillende doeleinden, zoals workshops, festivals, webinars, huiskamerconcerten, workouts, en theatervoorstellingen. De organisator kan er voor kiezen om de stream gratis aan te bieden aan bezoekers of om tickets te verkopen. Hierdoor ontvangt de organisator relevante bezoekersinformatie die gebruikt kan worden voor gerichte marketingcampagnes in de toekomst.

  • Eenvoudig en snel in te stellen vanuit jouw eigen account.
  • Selecteer de tickettypes die toegang geven tot de stream.
  • Kies er voor om extra omzet te genereren door de donatie te activeren.
  • Voeg de stream toe aan de pagina en zet jouw stream binnen 6 kliks live.

stream comp

100% secure
Wanneer een bezoeker een kaartje koopt voor de stream, wil je wellicht niet dat je link gekopieerd kan worden naar een ander. Yourticketprovider biedt de optie de stream te hosten via haar eigen platform. 100% secure!


Genereer extra omzet via donaties
Naast de streaming biedt Yourticketprovider een donatie optie aan. Deze nieuwe tool genereert een nieuwe inkomstenstroom door geld te innen tijdens de stream. Bezoekers kunnen een standaard donatie of een bedrag naar keuze doneren om de organisator te steunen in deze onzekere tijden.

  • Gebruik de donatie tool om geld te innen tijdens de stream.
  • Standaard donatie of een bedrag naar keuze.
  • Zet de donatie tool in om donateurs te vragen een doel te steunen, zoals het voorbereiden van een nieuw event.

 

 Lees hier meer over de streaming en donatietool.

 

Start je event hier!

 

Onderwerpen: event, organisatie, ticketverkoop, ticketing, ticket systeem, bezoekers, doelgroep, personalisering, bezoekers segmentatie, COVID19, mailings, mailcampagnes, streaming, live stream, online event, stream service, donatie tool